14 June 2011

qasrina 2y 7m

lama tak update crita anak dara ni kan??
sekejap aja masa berlalu, dah 2y 7m qasrina sekarang
kelaku?? perangai??
alhamdulillah, masih boleh di kontrol lagi..masih boleh mendengar kata lagi walaupun agak aktif (biasalah budak-budak kan)
insyallah, tahun depan mama nak hantar qasrina ke sekolah, bukan apa, nak bagi dia biasa sikit dengan kawan-kawan..hehehe

love♥,

1 comment:

~Siti Hajar~ said...

thn depan pun km planning nk htr Danies p school, tp tgk keadaan la sbb bbsitter mcm xnak lepas dia je..huhu

 
Blog Design by Ammupappa