24 November 2009

buY mE..pleaSSSeee..!!~

LOKASI : TESCO EXTRA, SBRG JAYA
buY mE..buY mE..!!


ni Qasrina punya!~


halega talak mahai ma..350 ja!!!! kita bleh kontrol dia ma...

abah belila....hadiah harijadi..(demand)

uuiii siok ooo..

bbrrOOOOmmmm!!


19 November 2009

QasRina @ KawaN Baru

minggu lepas x-bos aku yg masa aku mula2 gheja firm dulu mai rumah..hantaq barang..jadi dia bawak maila family dia..actually lama jugakla aku tak jumpa ngan depa nih..huh! anak pon dah besar rupanya..yg kakak tu wardina dah darjah satu pun..tapi mak dia hantaq pi sekolah agama berasrama..yg no.2 ni (LubNa) sama ngan arwah kakak..2thn lebih dah..dan yg laki sorang ni (abrOr) sama ngan qasrina..huhuhu..muka dia macam anak kacukan kan?? ala2 muka anak2 arab gitu!! hahaha..depa 3bradik nih satu ja kelebihan..rambut mesti perang!!hahaha..bapak dia ni pun muka mcm anak2 bosnia gitu!!putih!! mak dia pun bleh tahan jugak..ermmm..syukurla.. pemberian Allah swt yg maha berkuasa.. meh layan jalah pic depa nih..


qasrina+ abror











16 November 2009

TODAY is QasriNa BesDay (16.11.09)

HappY BirthDaY to You..
HappY BirtHdaY To You..
HappY BirtHdaY...HappY BirthDay
Happy BirtHday to YoU!!!
HAPPY BIRTHDAY QASRINA!!!

























BiGGGss HuggGss!!! MuaaHHhhh..from little princess


15 November 2009

Ingin Menurunkan berat badan anda?...Nano Slimming Pad terbaru

Kini dengan teknologi tebaru dari Jepun, anda boleh menurunkan berat badan anda dengan tanpa memakan sebarang ubat-ubatan. Nano Slimming Pad kini telah berada di pasaran. Anda hanya perlu menampal di bawah tapak kaki untuk selama beberapa jam. Segala lemak dan toksin yang berlebihan akan di serap melalui Slimming Pad tadi. Keberkesanannya telah terbukiti. Produk terbaru di Malaysia dan pelancarannya pada 16/11/2009. Produk ini adalah daripada ekstrak pokok Lonyang dari Brazil. Tiada kesan sampingan. Sila lihat promo yang di -attach.

Untuk pertanyaan dan tempahan sila hubungi saya :-

Asri 017-486 0899 mahwezal@yahoo.com.my
Fadhilah 012-461 6002 nfaw_8083@yahoo.com

video

New BranDed t-shirt CROCS kiDs availabLe HeRe!!

Yesss!! its true!! bukan kasut aja ada brand ni, t-shirt pun dah ada.."jadikanlah anak anda orang yg pertama pakai t-shirt nih"..harga sehelai baju RM40.00 shja dan utk luar kawasan pulau pinang akan dikenakan kos penghantaran sebanyak RM5.00..kepada sesiapa yang berminat boleh email di alamat ni nfaw_8083@yahoo.com /mahwezal@yahoo.com.my





printed label



printed label & tag


size : little girl 2y

colour : Blossom

'SOLD'



size : little boys L (5-6y)

colour : Surf

available

size : little boys L (5-6y)

colour : Blaze

available

size : Girl L (5-6y)

colour : Cotton Candy
available


size : girl L (5-6y)

colour : celery

available

size : girl L (5-6y)

colour : celery

available

size : girl L (5-6y)

colour : sea foam

available


size : girl M (3-4y)

colour : lavender

available

size : girl L (5-6y)

colour : sea foam

available

size : girl M (3-4y)

colour : turquoise

available

size : M (7-12y)
*dewasa cutting S boleh pakai
colour : purple
available

size : M (7-12y)
*dewasa cutting S boleh pakai
colour : orange
available

size : M (7-12y)
*dewasa cutting S boleh pakai
colour : fushia
available
size : M (6-12y)
*dewasa cutting S boleh pakai
colour : grey
available

size : S (4-5y)
colour : white
available

size : S (4-5y)
colour : blue

available



size : S (4-5y)
colour : lime
available

size : S (4-5y)
colour : blue
available

size : S (4-5y)
colour : orange
available

size : S (4-5y)
colour : red
available

size : S (4-5y)
colour : white
available

siapa CEPAT dia DAPAT!!!!


08 November 2009

MenjelanG Qasrina 1tahuN..

Cepat sungguh masa berlalu..cik Q nih rupa2nya nak masuk satu tahu dah pada 16.11.2009.. kelahiran yang tidak menjangkakan..berhenti makan ubat cuma 3 bulan aja..tup..tup..melekat.. bajet cam 7 bulan dari kita stop makan ubat tu..sebab kebanyakkan lewat sikitla..apa pun aku terima dengan hati yang gembira..rupa2nya Dia telah mengatur dan merancang semuanya...selepas aku kehilangan anak selama 1bulan 2 hari, lahirlah satu pengganti buat kami sekeluarga..melihat gelagat dan tingkah laku nya sekarang nih..sungguh menghiburkan hati..mama laf u baby!!
sedikit kronologi tentang kelahiran NURIN QASRINA:-
* Pada malam sabtu (15.11.2008) sedang leka aku membaca majalah PA&MA..terasa sakit di bahagian pinggang..zassss..menangkap lagi..alamak..awat nih..nak beranak dah ka?? takkan kot sebab pagi tu doktor dah bg appoiment utk di'belah' pada hari selasa nih sebab air ketuban nak kering (utk pengetahuan anda masa 1 baby deliver dulu operate gak)..zaasss lagi..adoiiii aiii..suamiku masa tu baru balik dr main badminton..aku nih dah berpusing satu katil nih menahan sakit..tetiba rasa mcm air jer keluar..hah! tak syak lagi..air ketubanlah tu..masa nih sakitnya yarabbbii..apa lagi siap semua (nasib baik barang dah packing) nak pi kat DOKTOR ZAINAL, SP..tak jauh dari rumah.. masa otw aku tengok jam dah pukul 2.05 pagi..kesakitannya makkk oiii..jangan cakapla..masa sampai tu nurse dah check dah bukak 4cm..nurse cakap takpa..esok pagi..dktr operate u!! bayangkanla..baru pkl 2pg..nak tguu..kol 7 pagi..tak sanggup..lepas register..duduk dalam bilik.. lepas cucuk ubat tahan sakit, bukannya ok terus jadi ko..masa nih dah terasa kepala kat bawah..mau nak teran ajer dalam bilik tu..apa lagi nurse pon kelam kabut jugakla..rupa2nya dah terbukak 10cm..mau tak terasa kepalanya..terus nurse call doktor..dan tepat pukul 3.25pagi (16.11.2008)..lahirlah seorang puteri..seberat 2.4kg..huhuhu..hilang terus rasa sakit tu..insafnya tentang keajaiban ini..
* 3 1/2 bulan - dah boleh meniarap dengan sniri, ketawa
* 5-6 bulan - dah boleh pegang botol sniri, dan mengangkat bontot
* 7-8bulan - masih lagi mengangkat bontot..tapi x merangkak lagi
* 9 bulan - dah boleh duduk atas baby chair, masih x boleh merangkak lagi

* 10 bulan - menjulur dengan lajunya dan boleh duduk sniri (masih x merangkak, dia langkau step)

* 11 bulan - dah pandai nak berdiri..dan mula nak bertatih..gigi baru sebatang..kuii..kuii..

* dan pastinya sekarang..lasak, aktif, banyak cakap, MAMAlah, MAMEKlah, MAK'E lah.. BABAH..(tapi perkataan pertama tuh..mama..lah, masa kakak dulu ABAH..adilkan??)..errmmm lepas nih apa la pulak progressnyakan?? dah x sabar nak tggu boleh berjalan..oh ya..tentang sakit demam tu alhamdulillah x lah kerap sgt..cuma masa dia diusia genap 11 bulan, qasrina telah dimasukkan wad di KPJ sebab ulser dalan mulut..sian dia..tak leh nak minum susu..badannya begitu lemah sekali..Walaupun cepat atau lambat progresnya..aku tetap bersyukur..telah dikurniakan anak yg sihat..semoga anak mama menjadi anak yg soleh, bijak dan menghormati org tua..AMIN..







 
Blog Design by Ammupappa