19 November 2009

QasRina @ KawaN Baru

minggu lepas x-bos aku yg masa aku mula2 gheja firm dulu mai rumah..hantaq barang..jadi dia bawak maila family dia..actually lama jugakla aku tak jumpa ngan depa nih..huh! anak pon dah besar rupanya..yg kakak tu wardina dah darjah satu pun..tapi mak dia hantaq pi sekolah agama berasrama..yg no.2 ni (LubNa) sama ngan arwah kakak..2thn lebih dah..dan yg laki sorang ni (abrOr) sama ngan qasrina..huhuhu..muka dia macam anak kacukan kan?? ala2 muka anak2 arab gitu!! hahaha..depa 3bradik nih satu ja kelebihan..rambut mesti perang!!hahaha..bapak dia ni pun muka mcm anak2 bosnia gitu!!putih!! mak dia pun bleh tahan jugak..ermmm..syukurla.. pemberian Allah swt yg maha berkuasa.. meh layan jalah pic depa nih..


qasrina+ abror











3 comments:

~Siti Hajar~ said...

betul la muka cam anak bosnia..comeinya

mamalieyna said...

ha la cam kacukan ek, dh besar sok encem + lawa la anak2 diorang tuh! qasrina pun cun nnti becha kan..amboi pandai berlappy2 jugak dia.. :p

rieda96 said...

lubna dah jadi cam muka marsha af3 la pulak..

 
Blog Design by Ammupappa