14 September 2011

Qasrina free diapers ♥

alhamdulillah..
qasrina dengan hatinya sendiri @ 2y 9m nak free diapers!!
kalau ikutkan hati mama (yg malas) ni nak aja tggu 3 tahun, tapi dah dia yang tak nak pakai, alhamdulillah..
tak pakai waktu siang aja, waktu malam (dkt2 nak tido) dengan 'yak' still pakai lagi..
hari pertama: 2 jam aja, masih kencing di merata-rata jugak, terus mama suruh pakai pampers dulu..
hari kedua : pagi tuh terkencing atas sofa jugak, pastu mama x bagi pakai pampers lagi, nak tengok selama mana dia boleh..lepas bangun dr tido ptg tu, terus pegi bilik air, nak terkencing sniri..
hari ketiga : alhamdulillah, dari pagi sampai petang semuanya kencing di toilet, cuma masa nak 'yak ' tu ja dia takut nak masuk toilet, pastu mintak pampers..
saya tak pakai pampers dah!!
p/s : agak-agak korangkan, kenapa qasrina sniri x nak pakai pampers??
cepat, siapa pandai jawab!!! hahaha
love♥,

1 comment:

mamalieyna said...

waaah syabas...arif esok genap 2thn setengah`..tulah dia kdg pndai bgtau, nak kencing tp si mama suh kencing dlm pempers je..hee~taktau bila nak train betul2 ni..

herm..pasai pa eh..cik Q geli dh kot nak pakai pempers..^_^

 
Blog Design by Ammupappa