23 October 2009

mY FuNNiesT BabY ConTesT

Haaaa...kali nak masuk contest lagi..terima kasih di ucapkan kepada penganjur iaitu UMIDANISH kerana sudi menganjurkan pertandingan yg sggh funniest nih dan tak lupa jugak kepada sponsoring babyumishop (menjual cloth diapers secara online..ada pelbagai jenis corak boleh didapati disini), http://www.hidupharmoni.blogspot.com (menjual pakaian wanita dan kanak-kanak serta produk kesihatan) dan Moms&babyshop (menjual produk kesihatan juga serta cloth diapers) dan kepada sesiapa yg berminat, boleh melayari ketiga-tiga lama web sponsor ini... hehe..ok..lets talk about contest!!tak sabar plak nak tgk berapa ramai baby yg buat muka kelakar nihkan?? so kita tggu sehingga tamat contest nih pada 13 November 2009 (12tgh)...
Setelah digoogle dan mendapat vote paling tinggi di FB..MAKA...gambar yg funny dan cute nihla jadi pertaruhan....tadadaaaaaa...
nama baby funny: NURIN QASRINA BT MOHAMAD ASRI MAHWEZAL

umur baby funny: 11BULAN

gambar ni diambil masa makan kat SR dalam miggu lepas kot..semenjak-menjak nih, suka bebenau buat muka cam nih..siap dengan gelak2 lagi..hahahaha!! apa2 pun mama memang suka cik Q!!

OK..rasanya dah complete semua tentang contest ini..SELAMAT BERJAYA!!!


4 comments:

UmiDAnisH said...

goodluck

mamalieyna said...

good luck to Qasrina..mmg funny lah wat muke camtu!! :)

mamaQASrina said...

mamalieyna: tq mama!!hehehehe

Ena said...

Salam.. mamaQasrina.. comey nyer Qasrina wat cam tu.. musti da besar nanti klu dier tgk.. musti gelak besar nye..

 
Blog Design by Ammupappa