05 July 2010

dinner @ nasmir SP

semalam dinner kat Nasmir SP, saja jalan2 kat SP..mula2 decide nak pi tesco, pastu tak jadik, nak pi 1 cafe station, ramai org la pulak..last2 skali lepaking kat nasmir aja..abah nak makan tandoori..tapi tandoori kat sini non sedapla..tak bleh lawan kat subaidah..hihihi.. layan aja pictures anak dara yg seminit tak bleh dok diam..adus..org cicah..dia pun cicah..adoiyaii..












love♥,

4 comments:

mamalieyna said...

depa besaq2 ni mmg susah nak dok diam kan..ayep pun dh mula tunjuk belang skrg ni..nak ikut jejak cik Q gak la ni..huhu..

♥mamaQASrina♥ said...

mamalieyna : a'ah..sama2 nak tunjuk belang-belang nih..hihihi

rieda96 said...

wahhh... cik q la ni, tak selalu ngan tok dah no..!! ngan mama ngan abah ja...!!

♥Azie♥ said...

sedapnyer,

mama cik q dah besaq mesti tak dok diam punya..serupa la nonie& erin nak makan pun tak senang

 
Blog Design by Ammupappa