04 September 2009

QasRiNa ZzzZzzZZz!!!

MeNtAdaK..MeNtAdU..
macam mana QASRINA tidoqqq??

v

v

v

v

v

v

v

v

v







Lately nih..mcm nak tergelak pon ada kalau tgk si anak dara aku nih tidoq..mcm2 style!! stylo mylo kot!! ihikssss!!sampai satu hari tuh..kepalanya di 'flying kick' secara tak sengaja oleh abahnya!!..siankan???? tulah nak buat mcm mana..sapa suruh tidoq buaih sgt..apa2 pun mcm mana aksi tidormu wahai anakku...mamamu ini tetap SAYANG kan mu!!! MuAhHhH..MuaHhHh!!

7 comments:

♥Azie♥ said...

aaaa mmg lucu kan..kalau tengok anak2 tido...tersangatlah buas...heheheh..

rieda96 said...

papepun, gambq yang paling chik ida suka gambq tidoq yang last tu sebabbbbb.. pakai baju belang... hehehehehe

nfaw83 said...

azie: memang betuila..cm lawak2 ja kan!

nfaw83 said...

rieda96: gambaq nih memang utk cik ida pon..dah tau sai suka belang!!!

mamalieyna said...

hehe..nk dare pun buaih gk tidoq no..ish2..kecik2 je wat perangai ni tau, dh besaq sok, kena sopan2..hikhik..

nfaw83 said...

mamalieyna:itulah pasall..mak kene ajar sopan2 skit nih!!

Aziesham74 said...

sempat gaks mama kamu tu sekodeng mu tidoq yewww...jap gi mek plak sekodeng mama kamu tidoq yewww..tungguuuuuuuuuuuuuu

 
Blog Design by Ammupappa