09 September 2009

Cute sLeePinG BaBy ConTesT

yeahh!! contest lagik...kali nih utk CUTE SLEEPING BABY CONTEST pulak..bukan sleeping beauty ok??dan pastinya.....

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

AKU JOIN LAHHH!!

penganjur kali ini yang amat sukakan baby2 yg kiut-miut adalah "LOVE MY NEW LIFE" bersempena ulang tahunnya yg ke-26 (bulan sept nih!) Congrats buat penganjur!! kerana mengakrabkan lagi hubungan sesama blogger!! kalah atau menang..itu adat pertandingan..dan lately nih aku pun terasa enjoy bila masuk contest2 baby nih!!
.....dan setelah digoogle lagi skali..nilah rasanya yg sesuei kot...tido seperti memikirkan sesuatu..ada masalah negara ka?? atau pikir baju raya??
NAMA BABY : Nurin Qasrina bt Mohamad Asri Mahwezal
D.O.B : 16.11.2008
P.O.B : Wisma Pakar Perbidanan & Sakit Puan, Sg.Petani, Kedah
NAMA MAMA: Norfadhilah binti Abdul Wahab

mai checklist tengok:-
Syarat penyertaan :
1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Lifedan add my link nie di bloglist anda~done~

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali...~done~

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalamlingkungan usia 3 - 12 bulan~done~

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU~done~

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali~done~

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life~done~

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..~done~
TARIKH TUTUP :18.09.2009

5 comments:

mamalieyna said...

waa ada contest agi..cam best jer..monang tak monang belakang kira kan..janji meriaahh gitu! :).. pepun g.luck to Qasrina..!

nfaw83 said...

mamalieyna: tq!tq!

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah...dear my link tak der kat bloglist u lerr..nnt add errkk..tq

Baiti @ Mizz Zizee said...

huhu..dear still tak der lerk..u tak der list blog kwn2? huhu i mean that..?kalo tak der pls put my link sementara contest nie berjalan...than u can remove it ok dear...

Aziesham74 said...

dah lama x update blog ni...tgh buat kueh raya kew?...muahahahahahahaa

 
Blog Design by Ammupappa