08 July 2009

ThE pOtrAiT's

Potret??ngehehehe..x penah sumor idop nak terpikiaq nk buat potret yg cm nih..tapi..bukan haku atau somi haku yg lukih..memang mengupah sorang pelukih yg bernama AZAM..hehehe..tuh pun tgk kt signiture diala..gambaq nih dilukih semasa pergi ke bukit merah hari tuh..tapi x sempat siap..so..en azam nih kurierla ke tmpt gheja somi haku..kalau lukih dengan pensilr harganya RM29 ja per kepala..kalau kaler cm nih..rm50 per kertas besar/per kepala jugak dan rm30 per kertas kecik/per kepala..oklah jugak kan dia lukih..yalah..tangan berseni..tq en azam!!

dan..nilah hasil kerja tangannya
diimport dari gambar yg sebenar nih

4 comments:

mamalieyna said...

wahhh bestnyer..muke qasrina dipotretkan..! nk la gak.. dl suke sgt lukis potret muke anak2 buah..skrg dh lama sgt tak bergiat dlm bidang tu..so jd malas n tak berseni dah..huhuhu..

nfaw83 said...

mamalieyna: cuba la bergiat lagi..mesti feel dia lebih skt..hehehe..tapi kalau nak senang lg, srh ja org lukiskan..

rieda96 said...

alamak bestnyerrr.... nak pegi bukit merah gak la.. wah... kena letak frame ni.. zaman kita dulu takde pun parents kita buat cenggitu kan..

nfaw83 said...

rieda96 : tau takpa..pi kaih lukih satu keluarga pnya!!zaman dulu tak advance cm zaman la

 
Blog Design by Ammupappa