30 January 2010

update : QASRINA 1y 2m

update : mulai 2010 nih mama akan mengupdate sikit sebanyak tentang perkembangan q.a.s.r.i.n.a, so jangan bosan ok kalau setiap bulan ada crita tentang perkembangan dia, lagipun blog nih sikit sebanyak pun untuk dia jugak..kalau anda masih suka, silakan terus layan aja..kalau tak suka, dan rasa jelik, shuuhhh..shuuhhh..shuuhhh..get out from my blog!! REMEMBER OK!!
masa umur 10/11 bulan dah mula berdiri dan stat menapak diusia 1 tahun, dan dengan konfidennya boleh berjalan pada usia 1 tahun 2 bulan, siap pakai kasut lagi..wah eksennya!! so sekarang pantang pintu terbukak, mesti dia akan sampai dulu..a few words>> mama, babah, bi (bird) kukuk (ayam) nyeow (kucing) shu (shoes) bo (ball) yea (suka) bibi (baby) nen (susu) mamam (makan) aya (saya) 'a' (bila pegang kertas atau buku)..
gigi : 3 atas, 2 bawah, pampers: drypers M, susu : enfagrow A+ (honey)
so sekarang nih amatlah lasak..dah pandai panjat kerusi sniri (siap melompat2 ok!), bukak almari pinggan mangkuk (aduss), kalau keluar shoping/makan..ermm mmg lotih!! tapi apa2 pun mama tetap gumbira dengan perkembangan nih (tak kesahlah apa org nak kata, samada lambat atau cepat )..syukur alhamdulillah! i love my son!!

love,

4 comments:

mamalieyna said...

good2x..saya sokong update selalu citer2 pasal Qasrina! i like to read! ^_^..serius..suke tgk perkembangan anak2! teruskan!

woooo sudah dpt lesen kaki penuh,best ler dia..tp kan..itu la mesti kejenya mengemas je kat umah kan! dah memanjat pulak...mmg kena dok tengokkan jelah! ris0 kal0 terjadi apa2 kan..herm..arif pun mesti akan gini nnti ni..huhu..pepun best layan peel depa ni..^_^ kan3x..

mamaQASrina said...

mamalieyna : a'ah mmg best layan kerenah bebudah nih, risiko boleh jalan nih suka jatuh terlentang..tu yg takut..huhuhu

Anonymous said...

pembetulan:
i love my daughter! not i love my son..son for a boy la..
heheh..

mama kamil said...

a'ah..son for a boy..

 
Blog Design by Ammupappa