19 May 2010

Qasrina 1y 6m

opss..terlambat la pulak nak update pasal anak dara nih yang sudah meningkat umornya 1tahun 6 bulan 16hb hari tuh..sat ja masa berlalu..fuhh!! akalnya jugak makin panjang..cakapnya jugak makin keletah walaupun tak paham..sangat suka tiru aksi orang atau pun binatang (xpecially bila part kucing gaduh)..bising..! sampai last2 kucing tu pun blah camtu ja..tak jadi nak gadoh..hahaha.. suka sangat menari tergedix2 tu..memanjat..menjerit dan yang paling penting baru pandai pakai selipar yang kepit tu..(tak dak getah kat blakang)..hahahaha.. itulah aksi anak dara mama...
pampers & susu : enfagrow a+ honey , drypers M
gigi : still empat atas, 2 bawah (bulan lepas typing error, dua atas, empat bawah)..hihihi tapi macam nampakk jugak ada gigi yg blah tepi nak tumbuh lagi..
perkataan : yg confirm slalu dengar..mama..babah..babang..tatak..yeay!..fiya (fila)..uudaa..(huda)..pi yahh (pi dah)..tak dak..yibu (ibu/tipu)..mamam (makan)..pi ja..(pi keja)..dan yang lain2 tuh banyak jugak secara spontan..
kalau nak benda apa2 sekarang nih, pandai tarik tangan mama..pastu tunjuk nak ni..hihi (so kiut)..
semoga qasrina menjadi anak yang baik ya sayang..
MAMA, ABAH QASRINA

love♥,

5 comments:

mamalieyna said...

ooo 16hb genap setahun 6 bulan ye..my arif lak 1 thn 2 bln..tp mamanya lupa nak update progress dia..huhu..sian ayep.. =P

dah makin bijak eh, macam2 perkataan dh pandai tu, best la..ayep lum lagi..nak ngn nanak jer..hukhuk..

♥mamaQASrina♥ said...

a'ah kan mamalieyna..sama plak 16hb..cepatla update..suka gak ngan gaya dak ayep neh..

Siti said...

dah byk tu yg Qsarina leh sebut..lepas ni letih layan soklan2 dr dia bila dah petah berckp nanti.

~Siti Hajar~ said...

Smga Qasrina mbesar dgn sihat & kuat!

Gigi dia kira lambat gak tmbh na, tp org ckp lmbt tumbuh gigi ni pandai cakap...jenuh la mama cheq layan..hahaha

**cute je cik Q dgn rambut btocang tu...

sutera maya design said...

slm...
pls visit my blog for batik sutera.
www.suteramayadesign@blogspot.com
tq....

 
Blog Design by Ammupappa