20 May 2010

qasrina versi demam..

picture kalau tak silap 2 minggu lepas punya, x sempat nak update..mama agak sebok sikit ya ngan bisnes cup cakes..hihihi..dan kalau tgk pic2 nih mmg mcm nak tergelak tgk gelagat ngan kelaku qasrina..walaupun demam.. mcm2 kelaku gak nak buat..kalau sapa2 perasan..dekat kwasan leher qasrina nampak mcm dia nak tarik nafas dalam sgt kan??..actually gambaq nih baru ja balik dr KPJ amik ubat dan buat nebulizer sebab qasrina batuk sgt2 sampai nampak mcm nak penat..masa pagi mmg nampak sgt2 tak aktif..lepas ja buat nebulizer tu..fuh! aktif kembali..alhamdulillah..


rambut yg tamau sikat..











yang nih baru lepas makan ubat..agak blurr..



love♥,

4 comments:

rieda96 said...

siannnn dia.. demam nak boleh akai tu.. tapi hermmmmm tetap buat muka nakal dia..

sutera maya design said...

slm...
pls visit my blog for batik sutera.
www.suteramayadesign@blogspot.com
tq....

~Siti Hajar~ said...

amboi cik Q ni mcm2 mimik muka dia buat na...nak tgelak cik hjr tgk aksi gmbr no 4 tu, nak marah sapa tu? mcm dok mgarah mama paksa ambik gambar dia aja...
hai sakan anak dara nih!

mamalieyna said...

lor tak sihat ke, skrg dh ok kan..sian die!

tp dlm tak sihat tu, bleh lagi pose cekak pinggang eh..hehe..mcm2 diorang ni ye..

 
Blog Design by Ammupappa