19 June 2009

Salam Perkenalan

Assalamulaikum..

Salam perkenalan aku ucapkan kepada semua blogger..aku sengaja memilih bulan jun utk cipta http://nfaw8083.blogspot.com/ nih kerana nak masukkan n3 pasal arwah anak aku...sebabnya? bulan nih adalah bulan kelahirannya..so aku nk org kenal arwah anak aku nih jugak..walaupun dia telah tiada di dunia ini..aku harap..tiada sesiapa pun melupakannya...bukannya apa cuma nak letak memory dengannya saja..dan kemudian barulah boleh mengenali aku dan duniaku bersama dgn n3 aku, anak, suami, family dan kengkawan yg lain..ucapan trima kasih jugak buat http://rieda96.blogspot.com/ krn sudi mengajar tentang dunia blog nih..tq kak ida~! semoga u allz semua enjoy dengan blog yg tak sebrapa nih..have a nice surfing~! LAYANZZZ..

me n husband @ Jakarta


meet my family: mohamad asri mahwezal, nurin qasrina n me norfadhilah


1 comment:

rieda96 said...

tahniah! dah berjaya menjadi seorang blogger.. caiyok!

 
Blog Design by Ammupappa