14 June 2010

"mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"



terjah contest lagi...kali nih anjuran MAMAEJA sempena besday, mothers day, dan launching blog barunya itu..hihihi..contest yang sgt menarik dan simple..mamaeja ada seorang anak perempuan yg sgt kiut bernama "assyura"..dia menjadi model tecik mamanya..kalau mamanya dah siap jahit baju..hihihi..mamaeja nih rupanya pandai menjahit baju budak2..sampai dia bukak blog sendiri untuk koleksinya itu..caiyok!!..tak bleh nak komen panjang..sebab baru kenal sangat dengan 2 blog mamaeja nih..nanti ya, mama terjah lagi blog mamaeja..
lets start a google pictures..tarrrrraaaaa...nih gambar yang mama pertaruhkan untuk contest kali nih..hihihi..gambar nih diambil masa tgh tgk abah fly heli kat padang polo..cuaca panas..sebab tu kena pakai topi..hihihi..
nama baby : NURIN QASRINA BT MOHAMAD ASRI MAHWEZAL
d.o.b : 16.11.2008
nama mama : NORFADHILAH BT ABDUL WAHAB
OK! rasanya semua dh complete kot pihak penganjur..GOOD LUCK!~
love,

2 comments:

♥Azie♥ said...

good luck cik q

mamalieyna said...

amboi bergaya abesss cik Q..good luck! eh cik Q menang baby in pink kan..tahniah yee..!

 
Blog Design by Ammupappa