22 June 2010

QasriNa yang h0ver..!~

memang tersangat hover tau qasrina nih..actually, nih besday party neighbour mama (sebelah sgt, bleh lompat pagar la kiranya)..tuan rumah nih buat birthday party untuk cucu2nya yang balik bercuti sempena cuti sekolah hari tu..(Qasrina pun dia anggap cm cucu dia jugak).. cucu dia 3 orang + 1 orang yang over nih..jadi lah empat orang semuanya yang sambut besday..dengan pakai gaun lagi bagai..hahaha( tu mama punya kerja)..hihihi..saja seronok2 bagi meriahkan majlis..hihihi....Qasrina bleh practise untuk besday party November nih ya..wink!~♥













takut nampak api..hahaha




akhir sekali...baju pun comot terkena cream..huhuhu



love♥,

4 comments:

mamalieyna said...

hikhik..cik Q praktis tiup lilin tak..hikhik...comel dia siap bergaun bagai ek..^_^

♥Azie♥ said...

ala mama apa salah nyer sekali sekala

Aleeya said...

qas tu dlm ati..huhuuu bila nak sambut besday ai neh..tiap2 bulan sambut kan best heheheh

cantek kek itu..:))

~Siti Hajar~ said...

ni kira menumpang kasih cucu sblh rmh la ni..hehehe

comey la CikQ mmg mcm bday girl btl dah

**pssst ku kenal cuppies itu..hehe

 
Blog Design by Ammupappa