19 June 2010

setahun sudah..

uih! pejam celik..pejam celik..dah setahun rupanya 'blog' mama nih ada kat sini..cepatnya masa berlalu..dari dulu zero pengatahuan utk berblogging..sampai sekarang dh ada ilmu skit tentang bloging nih..cuma nak add nuffnag ja tak tahu lagi..hahaha (penah buat, tapi tak jadi).. huhuhu.. so kepada sesiapa yg sudi mengajar, sila lah ya.. ok..thanks a lot kepada sesiapa juga yang sudi datang menjengah sama ada secara diam-diam dan yang sudi meninggalkan komen.. kepada bloger tegar yang banyak mengomen..mamalieyna, hajar, azie, kak ida, mek, hajardarling dan yang tak tersebut lah kat sini..thanks banyak2 sebab sudi sangat2 menjengok blog yang tak seberapa nih..(walaupun kadang2 tak reply pon komen korang) sori ya..makin bz skit sekarang nih.. hihihi..ingat lagi dulu masa first time buat blog, mama pakai url yg lain.. pastu disebab kan satu kejadian yang mana mama dikatakan "meniru" style blog seseorang itu (kawan2 jugakla)..mama pon tukarla url lain..bukan apa, bukan sebab mama salah atau mmg meniru blog itu, tapi mama dah malas nak bising2..biarla dia psyco sorang2..nanti kalau mama buat n3 yang kebetulan dia pun buat n3 tu jugak masalah pulak..sekali lagi dituduh meniru..huh!!.. tapi peristiwa tu pon dah lama berlaku....mama pon mmg dah lama a.k.a x hengen langsung jengok blog itu dah..hihihihi.. macam2 hal dan ragam kan manusia neh..ok! sekali lagi thank you very2 much kepada anda semua ya.. MAMAQASRINA ♥ YOU..! muah..~♥

love♥,

3 comments:

♥Azie♥ said...

ilah kdg2 tak jangka kita tulis n3 yg sama padahal kita xde niat nak meniru pun kan...

♥mamaQASrina♥ said...

azie : betoila..kdg2 tersama..nak wat cmna..tulah manusia yg ada masalah..hihihi

mamalieyna said...

waa setahun sudaaa..tahniah! ^_^

 
Blog Design by Ammupappa