08 February 2011

kasut OH kasut part v

gila kasut..!!! apa nak buat, memang mama tak boleh tengok kasut..memang gila dibuatnya..dlm sebulan bleh beli 3 pasang kasut, (tak letih ka incik asri dgn bini dia nih)..phewww!~..ok untuk kesekian kalinya lagi, beli dan beli lagi selipar buble gummers, then selang sehari beli lagi, (photo x der) selipar buble gummers jugak, then selang seminggu beli lagi sandals from disney...then ujung bulan ni pon dh bercadang-cadang nak beli lagi...kekekeke...nak tengok koleksi kasut qasrina lagi??? klik kat sini na..
p/s : semua koleksinya harga yang berpatutan, sebab tu mak dia gila bangat belikan kasut (sesuai dengan bajet mak dia yang jadi surirumah)



bubble gummers rm11.99

baby minnie rm35.90
love♥,

2 comments:

~Siti Hajar~ said...

mmg giler klu tgk kasut budak2 nih, tmbh2 lagi kasut gegirl...untung klu jd gegirl ni kan...

*sbnrnya anak xkisah tp maknya yg lebih...haha

♥ mamaQASrina ♥ said...

hajar : betoila sangat, mak yg hover tau!! hahahaha

 
Blog Design by Ammupappa