06 April 2010

Mana kaki saKit..?

mana kaki sakit..?? niiii....sian qasrina..sejak dia bleh jalan nih..rasanya nilah luka yang agak teruk dia kena sebab terjatuh masa kat atas jalan tar depan rumah..nasibla tak melalak..siap terghenyeh2 lagi..(salah sniri kot)..actually mama pun tak perasan yang kaki dia luka..lepas mandi, dia tunjuk kat mama..ni...owhhh..ada stail baru lak, lepas mandi qasrina dengan sniri akan belek2 kaki dia..lepas mama cuci ngan dettol dan sapu ngan minyak gamat, mama try test dia..'mana kaki yg sakit tu?'..uihhh tak lengah lagi, selak seluar, tunjuk la kat lutut dia tuh..hihihi..clever girl..meh layan pic dia yg tunjuk kaki sakit ngan baca majalah terbalik tuh..

masuk hari ke 3 dah luka nih..
nii..



semenjak2 nih pulak suka buat mulut muncung tu..

terbalikla qasrina..



love♥,

3 comments:

~Siti Hajar~ said...

Alololo cianyer cik Q...sakit dak? xper pengalaman mematangkan fikiran..hehehe...cekci lor xpakai baju, nmpk badan yg kulus keling..hikhikhik...

amboi xkoman baca majalah, cite MJ lagi..tp apasal baca terbalik...

mamalieyna said...

alaaahai siannye cik Q...seriau bila tgk budak jatuh kt jln tar..mmg confirm gini ler ghupe..pedih kan..huhu..

clever girl eh, pandai tunjuk kaki sakit! ^_^

♥mamaQASrina♥ said...

hajar : mmg cekci lor ngan badan yg kurus tuh..hihihi
psstt: majalah tu dh berkecai dah pun..

mamalieyna:hihihi..terlebih pandai nih..

 
Blog Design by Ammupappa