04 March 2010

Patah Kaki...

ermmm..jangan terkejut ya..sebenarnya yang 'patah kaki' ni adalah mama ngan incik suami la sebab kereta masuk workshop..huhuhu..dah seminggu dah kereta kat workshop sebab asalnya tak boleh start aja, lepas tu dah alang-alang pangil pomen suruh dia servis dan check apa yg patutla..lagipun kereta tu dah lama tak servis keseluruhannya..asyik tukar minyak itam aja..dan insyallah kalau tak dak apa2 hal, esok atau sabtu siapla sepenuhnya kot..nasib baiklah kawan incik suami sudi meminjamkan 'satria'nya kepada kami masa cuti maulidur rasul hari tu..dan dengan bermurah hati pulak, jiran sebelah rumah mama bagi kunci kereta 'nissan sentra'nya kepada incik suami..katanya.."hampa pakaila kereta nih..paksu pon bukan ada di rumah..satgi kot sesak2 senang hampa nak keluaq"..huhuhu mana la nak dapat jiran macam nih..hihihi..

kereta yang mengangkut kami sekeluarga (ihsan dr google)
love♥,

3 comments:

mamalieyna said...

baiknya hati jiran...best ada jiran camni! ^_^

~Siti Hajar~ said...

kereta hubby kami (iswara) pun masuk workshop jgk nak cat lain..baguih la dpt jiran baik camtu, bt baik dbls baik la jgk..

♥mamaQASrina♥ said...

mamalieyna: tulah..alhamdulillah sebab jiran kat sini semuanya baik2 blaka..

hajar : nanti dh cat..npk cntekla kan..tulah..anak dia lepas nih nk knuri, kenala sponsor apa yg patut..huhuhu

 
Blog Design by Ammupappa