05 March 2010

tuduNg syRia

hohoho..dah lama mama tak bertukar imej tudung nih..sekarang nih dh tak pakai tudung bawal dah sebab malas nak iron, pastu bukan nak gi opis dah, cuma nak gi jalan2 jer..so mama decide pakai 'tudung ikin' jer lagi senang kan..tak yah iron2..baru2 nih mama ada beli tudung ikin nih dekat ARIANI..memang oklah kain dia, mahal pon berbaloi, bila pakai terletak aja..hihihi.. so sekarang mama dok intai2 plak tudung syria nih..actually mama dulu penah beli masa mula2 kluar dulu kat jalan masjid india, tapi bila mama try, npk cam x sesuai plak ngan muka, so mama bagi kat adik mama..lepas tu bila tengok cerita 'siong' kat tv, bila anak aznah hamid tu pakai, nampak cam cantik pulak..apalagi, tergedik-gedik la nak beli pulak..hihihi..try punya try, adjust punya adjust, barulah nampak ok mama pakai..mama rasa mcm nak bawak pi beijing tudung nih, sebab x yah iron dan x berkedut tudung nih..hihihi..lagi pun harganya murah aja..


tudung syria



'ihsan dr google'


love♥,

4 comments:

mamalieyna said...

laa awat tak jd model tuk tudung tu terus..^_^..kita pun minat gk..tmbh2 bila tgk anak aznah hamid tu pakai..comei kan..tp sesekali rasa cam tak sesuai je..huhu..

♥mamaQASrina♥ said...

MAMALIEYNA : hihihi..takdak org nak amik kan gambo lak..huhuhu..!~

mula2 pakai mmg npk cm x sesuai, tapi bila dh adjust2, ok aja..

~Siti Hajar~ said...

pnh jgk nak try tdg syria ni tp cam xsesuai sbb muka kami ni bulat...pakai tdg tu lg rasa bambam...huhuhu

♥mamaQASrina♥ said...

hajar : betoila..mula2 try tu muka cm bulat semacam ja, tapi kami adjust sket, pin kat anak dalam tu, ok aja..nanti kami pose nah..hahaha

 
Blog Design by Ammupappa