25 March 2010

trip to beiJing (day 5)

ok..tamatlah sudah perjalanan mama selama 5hari 4 malam di kota Beijing, China..banyak pengalaman manis di sana..sekali lagi bersyukur sebab perjalanan trip mama dipermudahkan olehNya..5.30 pagi dah bergerak dari hotel menuju ke airport..so macam biasala masa nak check in bagasi memang mengambil masa yang lama..kiranya qasrina bleh siap mandi + 'yak' skali lah..senang sikit, nanti atas flight tak la susah mama sgt..hihihi..perjalanan mengambil masa 6 jam dengan menaiki pesawat MAS..walaupun ekonomi seat, layanan dia mmg best!! sampai di KLIA, mama nampak banner pemain badminton negara Dato' Lee Chong Wei..apalagi incik suami tergedix2la nak tengok LCW, tapi flight dia sampai lambat..malasla nak tggu, snap gambo banner pun jadilah..hihihi..lepastu, dari klia naik bus pulak balik ke Penang..alhamdulillah sampai dengan selamatnya di sini.. ♥'HOME SWEET HOME'♥..so next trip pulak untuk taun depan...HONG KONG DISNEYLAND here we come!!!!!!!..









Laluan flight ni di Kuala Terengganu




nilah kawan2 qasrina yang semuanya beso dr dia..hihihi

love♥,

3 comments:

mamalieyna said...

wuuu last trip dh..baru nak baca..takpa kena review 1 persatu 1 n3 sebelum2 ni..huhu..

waaah..bestnyer la jalan2 kan..over d sea pulak lgi, kita ni taktau bila nak merasa..wuwuwu..next year ada lgi eh, pasti lg gempak! ^_^

p/s herm..eina ada gk beli tudung syria ni, tp bila pakai cam nmpak muka bolat! tak jd cam mamaqasrina ni..huhu..law0..:)

~Siti Hajar~ said...

ha..puas bejalan..syok la kami tgk..nak p gak..ni kami tertanya2 la..

1) selesa dah bjln dlm salji tu?

2) cik Q tak merengek ka, kan cuaca sejuk sgt?

3) mkn kat sana senang dak?

4) ipod & psp sana murah, hgpa beli dak?

hehehe...TERbyk tya plak..teruja weh tgk blogmu..

♥mamaQASrina♥ said...

mamalieyna : insyallah..kalau ada rezeki.. lagi
tryla pakai tgk tudung tuh..leh komen..hihihi

hajar : berjalan dlm salji besa ja..cuma kena hati2 taku licin.. bila kita pijak, dia mcm cair la..

alhamdulillah nasibla x mrengek sgt..hihihi

makan kat sana senanh sebab ada tour guide, majoriti sapa yg pi sana mesti pi kedai yg sama

ipod ngan psp x beli pun..hihii.. ipod rasanya x guna sgt tapi cm psp tu cm nyesai plak tak beli..huhuhu

 
Blog Design by Ammupappa