29 March 2010

i dreaammm....ngeeee!!~

hihihi sebenarnya mama saja buat n3 nih..saja suka2 share apa yg mama 'dream' kan untuk tahun nih..ada la jugak gambo pegi berkelah nak upload, tapi cm malas la pulak sebab nak kena edit dulu..tggu la bila time rajin dh datang, bleh mama share n3 berkelah tu..ni adalah antara listing barang2 yang mama 'dream' kan..tapi entahla..bila la bleh dapat tak tahula..hihihi tapi kalau berangan2 tak salahkan???


yang nih mcm nak jugak sebab hp yang ada dh berkecai dikerjakan oleh qasrina

yg nih pun..tapi yang sbnrnya jam 'bonia' mama dah kehabisan bateri, so apa salahnya beli bateri ja kan..huh! alasan la tuh!!

yang nih jugak..

cantikan? akan mama usahakan jugak..satu hari nanti..
'guess by marciano'
love♥,

5 comments:

~Siti Hajar~ said...

xsalah pun kalau kita nak abadikan impian kita tu tambah2 lagi kat blog yg comel ni...

semoga impian menjadi kenyataan..

pssssttt...srh en hubby tgk blog la ni..heheheh

mamalieyna said...

wooo best tu impian..kalaulah impian2 tu leh jd kenyataan dgn sekelip mata, kan best! hehe..nk gak yg no1 tu..hehe..

♥Azie♥ said...

kita serupa azie pun tgh mengidam blackberry xtau bila nak dapat..
harap2 tahun nie..tak salah ila kita berangan mana nak tau suatu hari nnt kenyataan ker???

Shamzie74 said...

OWHH BLACKBERRY OH BLACKBERRY..MEK PUN NGIDAM NAK KAN KAMUUU...X PERRR TGU GAJI LAKI MEK 10 RIBU...HAHAHA MEK MESTI DAPAT,,YAHOOOOOO:-)))

Cik Puan*PIE said...

blekberry mng idaman kelebu kan..apakan daya..blom ada rezeki lgi...jam pun santek...

 
Blog Design by Ammupappa