26 March 2010

testing capture 500d caNon

ok..saja ja mama nak tepek jugak gambar yang mama dan incik suami testing pakai camera baru tuh..fuhh! tak senang jugak rupanya guna camera nih..nak kena ada cara plak..so mama nak kena blajar la jugak step by step dan kalau ada rezeki skit, blehla mama tambah lense dia bg tambah menarik lagi..meh layan gambar2 yang tak seberapa nih..





opss..termenguap la pulak..

kesian..










tiramisu cake sempena besday incik suami..(psstt mama buat sniri tau)

nampak sgt ada habok lorrr..



love♥,

5 comments:

mamalieyna said...

waaa camera baru la...testing 1,2,3..bestnyer...pic clear gitu! tmbh2 tang kek buatan sendiri tu, sedapnye..hehe..

qasrina nangis pun real nmpk linangan ayaq mata..sian..pasai pa tu cik Q?!

♥Azie♥ said...

wah ila leh buat kat besday erin nnt...

Shamzie74 said...

Bila Nak Ambik Gambar mek Pulok niii..wowww bleh lah kalau balik banting ajak mek berposing yewwww..huhuhu:-)

♥mamaQASrina♥ said...

mamalieyna : hihihi..kek tu biasa aja..tapi tak toping abes tu, nanti kita bg resepi ya..

nangis sebab jatuh ndoi..mak nya bukan nak tolong, ambik gambo lagi ada..hihihi

azie : boleh aja..hihihi

mek : nanti balik banting, kita pose yer sampai lebam..hihihi

~Siti Hajar~ said...

lepas ni blh bt bisnes la kan..belajar bg teror nti kami booking utk majlis kami..pasni blh la bt marketing...hehehe

sedapnyer kek tiramisu tu..ajar la cara2nya..bday hubby kami bln 5 ni, sempat lg nak belajar ni...hehehe...

 
Blog Design by Ammupappa