15 January 2011

buat kanda...

kanda..kanda..(dia buat dah..ngeh..ngeh..) kanda tak perasan ka yang dinda telah meletakkan logo apple ni di mana-mana?? di FB, di Blog..hehehe


apa? kenapa dengan dinda?? huh!! kanda tak tau ka yang dinda nih sedang bodek kanda sebab bulan februari kan nak dekat...kanda jgn buat-buat lupa pulak..ngeh..ngeh..

apa? dinda mata duitan?? huh!! bukan mata duitanla kanda.. dinda dah jadi isteri yang terbaek dari ladang buat kanda (walaupon kadang-kadang dinda melawan kanda..kanda tak ingat??..lupakan jala kanda....dinda dh minta maaf pon)


dinda nak apa yang sebenarnya nih?? huh!! nak apa kanda tanya?? nak benda yang berlogo apple tula...

aik?? dulukan kanda penah belikan dinda iphone..dinda tak ingat?? yg dinda bg anaknda main sampai pecah screen tu?? dinda lupa?? takkan nak yang iphone 4 plak..no..no..no..ok!! (kanda dh bagi hukuman ok)..


ok..ok..dinda ingat..tapi pleaaaassssseeee.....boleh ya kanda ♥♥♥

ermm..tengoklah dulu...

wink!!




** to be continue on end of februari


love♥,


1 comment:

rieda96 said...

dinda2, buah epal berapa bijik yang dinda nak ni.. kanda sedia belikan ok.. epal merah, epal hijau.. boleh aja ok..!!

 
Blog Design by Ammupappa