25 January 2011

✿ kota keriangan, genting 2011 ✿

finally, uplaod jugak gambar-gambar nih, ni adalah yg terpilih buat tatapan anda.. best!! tak rugi guna voucher rm65 tuh, bilik siap boleh dapat 2 lagi, tapi mama pegi 1 family aja, so guna satu bilik ajalah..menginap di Hotel First World, naik tingakt atas, terus jumpa indoor game! sgtlah dekat..takyah jalan jauh-jauh..(ooops, outdoor tak masuk, sebab mainan x sesuai dgn umurnya, next time baru boleh masuk, sebab ada orang boleh jaga..kikiki) insyallah end of Februari nih nak jejak lagi ke sana dgn anak-anak menakan bersama ipar-duai..pastu vacation lagi..huih..jenoh..!~ \(*_~)/




three of us



takut..















peaaaacccceeeee!!

peace lagi

the burger king



the lil puma, mrs bum, mr timberland!!

sejuk, tapi taknak pakai sweater..huhuhu



photogedix



tamau balikkk!!!


time to check-out, bye genting..!!!



*** tgh pikir our next vacation plak


love,

2 comments:

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer dpt main menan..xsejuk ke CikQ tu..

Km hr tu p time cuti sekolah, nk main satu2 menan jenuh beratur, org ramai bsesak2, sampai nk mkn pn tempat xdak, tgk pic ni, nmpk lenggang je, nak nek apa xyah bratur kot na...

CikQ xskol lg blh la p time xcuti skol, best kan...

nti cuti skol km nk terjah genting gak la, nekad ni..hehe

♥mamaQASrina♥ said...

hajar : kekeke, nih masa hari jumaat, mmg x yah beratur..org pon x ramai..

dia x sejuk pun, tidoq malam pun berpeluh! huhuhu

jom, pi sana lagi!!

 
Blog Design by Ammupappa