05 January 2011

qasrina n friends

qasrina 'n' friends like barney 'n' friends jugak!!!..woooo sgt ramai kawan-kawan qasrina kat rumah ni...dah tak terkira...hihihi..semalam apa ntah mimpi, qasrina memunggah semua bear dia..hadoi..pastu siap lompat-lompat, jerit-jerit..bingit but fun!!..tgh main tuh, sempat lagi dia buat muka lawak...nak tgk????

with new elmo (my neighbour beli bg kat dia)

peace!

mana muka lawak???
satna...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


siap buat bunyi.."kroohh..kroohh"
kasi zoom sikit..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



see....dgn selambanya budak nih buat kelaku..


love,


5 comments:

~Siti Hajar~ said...

wakakaka...sakan sggh anak dara nih, tiru gaya tidur sapa tu kroh kroh, mama ke abah?

Byknyer toys CikQ, Dalia pya byk dah derma kat org..hehe

♥mamaQASrina♥ said...

hajar : dia tgk dlm tv..bahaya tau budak nih..hihihi..

nih pun dh bnyk sedekah kt org gak, tggl yg dia suka aja..

mamalieyna said...

kelaku yg menghiburkan hati! hehe..ada je akal bebudak ni nk kasi kita gelak kan..hehe..

waaa bnyknye bear diaa....

aien said...

hahha love it...
as salam kenal hehe

aien said...

hahha love it...
as salam kenal hehe

 
Blog Design by Ammupappa