25 January 2011

chOcOLate mOist cake..

finally, mama berjaya buat chocolate moist cake mengikut kesukaan 'anak tekak' mama ni..kekeke, sebelum-sebelum ni mmg penah buat, tapi rasa mcm kurang sedap, tapi bila dapat one of receipe, super yummy lah cake ni, mmg moist...nyum..nyumm.. (walaupon korang dh bnyk kali atau dh 'cemuih' buat kek ni, tapi mama tetap berbangga sebab berjaya buat cake yg ikut selera mama)...



** tengah sebok pikir menu esok ni..


love,

2 comments:

~Siti Hajar~ said...

Kongsi la resipi coklat moist cake ni, km nk try gak, km sllu bt xmoist pun, kering je..huhu

♥ mamaQASrina ♥ said...

ok dear..

 
Blog Design by Ammupappa