11 January 2011

voucher genting..

VOUCEHR GENTING??? iyala...voucher genting, mama beli dekat salah seorang geng blogger jugak, MAMATISYA, nasib mama agak baik pagi tu, bukak aja blog, terus nampak kat blog mamatisya buat promo jual voucher nih, tak mahal..rm65 aja..free first wold hotel atau awana hotel..pastu untuk nak masuk theme park pulak, buy 2 free 1, oklah tu kan..berbaloi-baloi..due date sampai 31.01.2011 ni..mama baru nak terhegeh-hegeh pi serbu..insyallah, kalau tak dak apahal, sblm 31hb ni, sampai la mama kat puncak sana..yuhhuuu..!!!


first world hotel


nilah voucher dia

bulan 7 lagi dia hantaq..bulan 1 baru nak pi..kekekeke



dah 5 tahun tak naik puncak sana..last pi masa hanimun dulu..ngeh..ngeh..

love♥,

2 comments:

mamalieyna said...

waaah ke genting la dlm masa terdekat ni ye..syok tu...mmg berbaloi2lah!

~Siti Hajar~ said...

wow! bestnyer p genting, km last p sana ms umur Danies 10 bln dl..

nape xkabar awai2, km pun nak voucher tu...ada lg tak? huhu...nak nak..

 
Blog Design by Ammupappa