14 January 2011

cupcake corner ♥

terlalu obses dengan cupcake??? sampai sanggup main game cupcake???..hahahaha.. taklah..saja mama suka-suka main game kat FB nih..dulu mama seorang pemain tegar CAFE WORLD dengan FARMVILLE, dah sampai level 50 lebih (org lain pun banyak gak, tapi x kecoh pon)..hahaha, tapi disebabkan kesuntukkan masa, mama tak boleh layan sangat game tu..memang confirm tak jadi keje..nak keluar pun rasa tak senang, sebab??? asyik ingat makan tak serve lagi, pokok tak harvest lagi...hadoiiii..
anda penah jadi mcm mama tak??? ngeh..ngeh.. nasib baikla mama dah tak keje, kalau tidak.. ermmm..tempat mama sorang aja yang akan di 'blok' intenetnya..hahaha (padan muka)..
so sekarang cuba-cuba nak layan game cupcake nih pulak, dia ala-ala cafe world jugak, tengoklah nanti..kalau rajin, mama follow, kalau tak good bye mcm game-game yg terdahulu..kekeke



** saja suka-suka layan game bila boring, bukan menghadap sgt ok..sampai tak jadi keje..
** lepas nih nak hantar cuppies plak kat sbrg jaya, bleh ronda-ronda..yabedabedu!!


love♥,

4 comments:

mamalieyna said...

hikhik..ingt bukak blog baru jual cupcake..ngee..

game gini2 tak pernah layan! ^_^

mamalieyna said...

hikhik..ingt bukak blog baru jual cupcake..ngee..

game gini2 tak pernah layan! ^_^

mamalieyna said...

hikhik..ingt bukak blog baru jual cupcake..ngee..

game gini2 tak pernah layan! ^_^

~Siti Hajar~ said...

km pun jarang layan game ni, tp my hubby giler tau..hehe...tp xdenya layan game cupcake ni rsnya...hehe

btl la km pun ingatkan bt n3 psl kelas bljr cake hr tu...aku tertipu...huawaaaaaaaa.......

 
Blog Design by Ammupappa