18 August 2009

DiSeRanG DeMaM!

haddoooiiii..sebenarnya kami sekeluarga nih diserang demam, batuk dan selsema..mula2 yg membawak virus nih adalah husband aku..dia kena mggu lepas, demam panas sampai x bangunla seharian..diikuti aku..tapi aku nih dh makan awal antibiotik husband aku punya ubat tuh..kuranglah sikit..cuma batuk aja..dan sekarang..masa balik gheja tadi..aku pegang kepala qasrina, mcm panas aja..x lengah lagi aku terus sggh klinik dan ambil ubat utknya..doktor kata qasrina x demam lagi..tapi dia tetap standby ubat..klinik dia nih akan aku refer dulu kalau setakat demam biasa..dan kalau npk mcm x jalan jugk ubatnya..barulah refer dkt dr.shah..(kpj penang specialist hospital) dia memang dktr rasmi anak2 aku..disebabkan wabak H1N1 nih makin berleluasa..makin risau la pulak..mintak2 la dijauhkan segala mcm peyakit nih..amin!


klinik putra, Dr.Safari

nih ubat utk husband aku

nih ubat utk aku

dan utk si kecil, qasrina


2 comments:

mamalieyna said...

demam mmg sedang bermaharajalela skrg ni...kt opis ni jap2 org mc sbb demam, seb baik demam besa ja.. qasrina dh ok ke?

nfaw83 said...

mamalieyna : tulah..memang risau sgt kalau demam2 nih..fobia pun ada! qasrina npk cm ok dah..rancak sggh nak main! tapi mgkin dktr kata nk tumbuh gigi sama kot

 
Blog Design by Ammupappa