08 August 2009

JaLan2 TaNpa AbaH

Hari nih (sabtu) kami dua beranak berjalan2 tanpa abah a.k.a husband akula..sebabnya dia pi treasure hunt bersama bank rakyat di MELAKA.."saya mesti pilih"..pssst..dan lagi promote tuh!!ahaks!! so..kami terpaksala bermalam dirumah tok..sebab malaihla pulak nak tidoq kt rumah sniri..a.k.a takut pun ada..hahaha..jadi..bila tuan besar x dak..tuan2 kecik nih pun kemain punya bejalanla..siap atoq plan lagi aku ngan mak aku nih..dia pun tggu peluang nih jugakla..pagi nak sarapan kt SUBAIDAHla..pastu pi ropewalkla..tghari pi jusco..mlm pi tesco pulak...haihhhhhh.. jenuh boh minyak..yg menjadi mangsa adalah honda city tokwanla..yg tokwan nih terpaksa mengalah naik kancil aku pi ghejaaa..siannnn kt tokwan..tapi dlm banyak2 yg rancang tu hanya 2 tempat ja yg jadi pi..dan yg x rancang pun buat..pi amik gambaq studio qasrina..ihikss..2 tempat yg dikunjungi adalah JUSCO dan TESCO..tapi x pi lama..sebab takut gak ngan H1N1..dengan mana ujan lagi..semua tu punca nk dpt penyakit..so kali nih jalan tanpa abah..cm susah gak..sebab x leh nk kontrol budak nih..x sabar nak suruh balik pulak...ihiksss!

lepas asar baru dtg kat tesco nih

nasib baik bwk makcik..leh gak bertukar ganti

dan lagi pose ngan mama

sambil2 tunggu tok masuk beli barang

kemain suka bebenau kau yer qasrina

lagi suka dapat belon

nak buat aksi gak tuh

nih kat KFC jusco..suap kentang putarrrrr

nak mengeletissss ajer!

smileeee~

4 comments:

rieda96 said...

ye.. bestnyerrrr rina dapat p jalan2. muka hepi jer... last pic tu sebijik cam mama la.. anak mama...

nfaw83 said...

rieda96 : yaka muka sama..masihhhhhh!!
sukalaaa!

mamalieyna said...

heheh..perasan gk..gambaq last tu..sebijik qasrina ngn mamanye..pipinye bulat...hikhik..

nfaw83 said...

mamalieyna : iyaka? masihhhhh..sukala!!1sebab ramai yg kata muka cm abah dia!!ihiksss

 
Blog Design by Ammupappa