31 August 2009

~HaPPy FaMiLy ConTesT~

Contest lagik?? hehehe mcm beshh pulak bila leh join contest nih..walaupun tak penah menang lagik..(yerla..yg masuk pon tarikh tutpnya x lepas lagik..).. dan..bagi yg ingin memeriahkan industri contest blog nih.. bolehlah menterjah di blog iedaluvsham untuk maklumat dan syarat2 penyertaan...

....dan setelah di google jugak..akhirnya gambar nih jadi taruhan...Gambar nih diambil di rumah cousin husband aku di Taman Zooview, selepas kitaorang balik dari kenduri anak sedara husband aku jugak di Seri Kembangan..fuhhh!! memang best jugak rumah dia nih..sebab besar dan cantik...dan ditepi rumahnya ada bunyi2 ayer terjun gitew!! memang mendamaikan..rasa cm tak mau balik pon ada!!anak aku memang npk happeningla sebab ramai kengkawan ada kat situ..so...kepada semua blogger..lets come n join this contest!!! due date dia pada 12/09/09.. HuRrY Up!!!

4 comments:

mamalieyna said...

waa contest lagik..! g.luck..tak salah nk cuba2, mana tau terrezeki kita kan.. hikhik..
:)

nfaw83 said...

hehehe..tq!tq!

~Siti Hajar~ said...

Good luck yer..

iedaLUVsham said...

hi fadillah ;) ieda dah view, good luck k =)

 
Blog Design by Ammupappa