15 August 2009

QaSrIna @ JuSco

hari nih rasa cm x benda apa pulak yg nak dibuat..last2 terpikir pulak nak belikan budak nih laptop sebab asyik nyibuk ajer bila mak dia nak gunakan benda alah nih..jadi aku belikan satu utknya..sambil menyelam sambil minum ayer..dapatla sepasang baju budak nih.. iyalah asyik pakai baju kakak ajer (heeerrr alasan semua tuh)..beli dekat baby kiko ajer..sebab tgh2 bulan nih mana skali boleh beli BABY PONEY @ BABY GUESS??..kan..kan.. kalau nak jugak..tggula bajet raya!! apa2 pun memang puaih ati dpt beli jeans, baju dan kasut! ahaksss!!

baby kiko

children intelligent learning machine

4 comments:

rieda96 said...

ala tanteknyer baju dier.. laptop tu kalau rina tidoq, abah guna laptop, bagi kat mama guna ok?! set...!

nfaw83 said...

rieda96: tu yg gagah jugak beli..(alasan!!)..memang cam tringin nak men laptop tuh!! tggu sat!

mamalieyna said...

waa qasrina dpt laptop yee..best tu..leh join mama blogging sesama..dpt baju baby kiko lagi..cantik..! kebetulan haidar ngn mamanya pun g jusco gk ari sabtu tu, sambar gk baju baby kiko, tuk raya kott..dh tkmo soping dh pasni :).. yeke..hikhik..

nfaw83 said...

malieyna : tulah, baju ngan kasut tu ajer utk raya..seluar tu dh pakai pon!! (pssstt..x sabar yg betulnya tuh)

 
Blog Design by Ammupappa