02 August 2009

WeLcOmE Mr CrAb!

Welcome mr crab to qasrina house!!hehehehe..mr crab nih dibeli dekat TESCO, sebenarnya mr crab nih tak masuk dlm listing membeli pun..tapi dah ternampak..beli jugakla..tu pun sebab tengok dlm FS my husband punya cousin..dia beli utk anaknya, balqis..npk comeikan??berbentuk pelampung..sedaplah dia nak duduk nih..ahaks...

mr.crab RM29.90

sukanyaaaa..

dan lagi..

sukaaalaaaa mama

boleh baca buku pulak tu..

4 comments:

rieda96 said...

qasrina jaga2 na, nanti ada sepasang suami isteri kat sebelah tu datang duduk sekali..

mamalieyna said...

waaa sgt besar itu mr crab..ke qasrina yg tecik..ihiks.. pepun sgt comel dan qasrina sgt sonot nmpknye tu.. hati2..

nfaw83 said...

rieda96 : pasangan suami isteri nih pun memang gediks nak duduk..terutama isteri tuh..dlm dendiam tuh try gak duduk..hahahaha

nfaw83 said...

mamalieyna : memang besau pun mr crab nih..puaih nak mengepamnya

 
Blog Design by Ammupappa