17 February 2010

Jalan-Jalan CNY

gong xi fa chai..cuti CNY mama dan family x ke mana pun, cuma jalan-jalan disekitar kawasan nih aja..bermula hari sabtu, mama jalan2 dekat tesco sp, beli barang sikit dan makan dekat 'Q' bistro..sedap jugakla..
hari ahad mama balik aloq setaq sat, sebab ada knuri kawan incik suami (satu sekolah) kawen kat bandar darulaman, pastu singgah kat rumah mak menakan incik suami..fuhh! happening sungguh punya bersembang dengan sepupu sepipit sampai anak (qasrina) bagi pecah tok ndak dia punya bekas potpuri tak sedaq la..huhuhu..sori tokndak!!..
hari isnin lak mama pi besday party anak BFF mama, alya batrisya 3tahun..suka dia sebab "baby anak along" (dia panggil gelaran utk qasrina) mai rumah dia..siap nak ajaq mewarna lagi..bijak alya nih..(x snap gambo la plak..makan punya pasal huhuhu)
hari selasa pagi mama dikejutkan dengan satu panggilan telefon yang menyatakan abah a.k.a tokwan qasrina masuk wad kat KPJ sebab suspek batu karang..adik mama yang hantar dia pegi hospital pagi tu (2.30am)..sebab abah dah mengerang sakit...qasrina kalau pi kat KPJ tu bukan main suka lagi la..sebab nak main pintu lif..addoiii..tak larat nak kepung..apa2 pun layan jalah..

wajib berenti kat sini..nak kecek amoi maxis belon!!

hehehe..nak pi skoll ka

2 branak yg sempoi

ganas anak dara nih..sampai terselak npk penda

'Q' bistro

otw nak pi aloq staq

hehehehe..
love♥,

2 comments:

mamalieyna said...

penuh aktiviti sepanjang cuti ni eh! kita ni balik johor sat, pastu dpt penyakit lak..huhu..tak best tui..penyakit demam+selesema+batuk..huhu..skrg tak baik2 lagi..

♥mamaQASrina♥ said...

malaieyna : aktiviti biasa ja..ni pon baru kena selsema gak nih..adoii

 
Blog Design by Ammupappa