04 February 2010

new hobby..

hehehe..ini hobi baru incik suami..main helikopter pulak...bak kata kawan incik suami tuh.. "biar dia suka hobi 'terbang' kat atas pada 'terbang' merayap kat bawah..susah nanti.." huhuhu betoila kan?..mula2 hari tuh saja jenjalan kat tesco sungai petani, tetiba lak incik suami nampak helikopter nih..langsung dibelinya terus..huhuhu..(psstt..nanti apa yang mama listing kan tuh kena beli jugak na, jangan buat lupa, ini satu perjanjian) kui..kui..ok balik kepada hobi tadi, bila dah beli rupa2nya susah jugak nak kontrol dia, nak kena belajar, kalau main sorang2 memang hancur berkecaila jawabnya..so incik suami telah mendapat kawan baru yang sudi nak mengajar main heli nih, ptg ahad yang lalu incik suami bawak pi main heli dekat BAYAN BAY (berhampiran QB MALL), wow..best jugak tgk pilot2 yang pro2 nih main..incik suami tgk ajalah dulu..'saya budak baru belajar kan?' so..tengok dulu ok..mai layan gambar2 yang mama snap nih..ZAASS..


nilah rupa helikopternya..




atas jambatan pulau pinang, otw nak ke BAYAN BAY






uiii..terornya uncle tu..

ermmm..






dah zoom..tapi tak jelas heli nih

ni kapal betul ok..(sebab dekat ngan airport sama tempat ni)

ramai jugak yang datang tgk

ni salah satu kapal RC

asyik sungguh..
love♥,

2 comments:

mamalieyna said...

layankan jer..hobi gini takpa..^_^..kita pun leh layan sama, dalan2..hikhik..

baru ni dgr en sumai order mende alah ni dr member dia, tp mybe kecik sket kot, belum la lg sampai orderan nye..huhu..nnti dak arif pun leh layan sama..haha..

cik Q pun nmpak asyik sungguh tuu..^_^

♥mamaQASrina♥ said...

mamalieyna : tulah dari depa merayau tak tentu hala kan..layam jalah..

hehehe..nanti update tau bila dah sampai, bleh kongsi2 hobi nih..

tggula bila arif dah besar sikit, baru best join hobi nih ngan dia..

 
Blog Design by Ammupappa