18 February 2010

qasrina @ KPJ

alhamdulillah..sekarang abah a.k.a tokwan qasrina dah boleh balik rumah..yuhuuu!! semuanya dah ok dan nampak sihat sejahtera..yang kurang ok adalah qasrina nih..fuuhh! boleh tahan jugak budak nih kelaku dia..mana nak main pintu lif, main kat playground KPJ..dia buat semua tuh cam dok di rumah pulak..ok..nanti kita suruh abah beli na..kalau main tuh, dengaq sogha dia saja.. sampai nak suruh amik gambaq pon tak maula..sebab main punya pasal..then ada hati pulak nak berkawan dengan sorang baby nih..kekonon nak buat baby tuh tekejutla..dia dok buat HUUWARRGH..last2 skali dia yg 'tetomoih'..apalagi..melalak la tak hengat dunia..huhuuhu...tapi takpalah buatla apa qasrina suka..janji happening..!~

hari kedua di wad, tgh pikir nak buat apa kat katil nih

cak..

menuju ke ward

lasakla..nak panjat sendiri tu



tak mau dok diam..



berenti sat, tgk iklan TV3



nanti suruh abah beli rumah nih

tgk iklan lagi.."jom bergembira..disini sana.." (iklan digi)



love♥,

6 comments:

~Siti Hajar~ said...

amboi anak dara srg ni..sakan na..comel bgaya dgn skirt jeans tu, besa la bdk2 seumur tu lasak & xmo dok diam, boy ka girl ke sama je, klu bdk2 ni dok diam kita la plk yg bosan, nak suh depa main plk..xpe cik Q lasak la lg, mama cheq pun bkn ado keja tu, bg keja ckit kat mama cyg yer..hehehe

~Siti Hajar~ said...

amboi anak dara srg ni..sakan na..comel bgaya dgn skirt jeans tu, besa la bdk2 seumur tu lasak & xmo dok diam, boy ka girl ke sama je, klu bdk2 ni dok diam kita la plk yg bosan, nak suh depa main plk..xpe cik Q lasak la lg, mama cheq pun bkn ado keja tu, bg keja ckit kat mama cyg yer..hehehe

♥mamaQASrina♥ said...

hajar : tulah..sama ja kan boy ka gurl..tapi budak nih..fuhhh terlebih suda..wakakaka

mamalieyna said...

seronoknye cik Q main2 eh..nnti suh papa belikan letak kt umah eh, leh main puas2..! ^_^

.:chEyaNtie:. said...

bukan stakat rumah,glongsor,jongkat jongkit pon abah bole beli esok hehe mama q jgn lupa order ape2 jek heheheh

♥mamaQASrina♥ said...

cehyantie: hehehe..makan besauler..!!

 
Blog Design by Ammupappa