05 February 2010

Lunch Hour wif my BFF..

fuhhh lama dah rasanya x keluar ngan BFF sekalian, yalah masing2 sebok ngan rumahtangga dan kerjaya masing2..paling jauh BFF mama duduk kat Putrajaya ngan area Dengkil rasanya (ponie, azma...laf u babe)..yang lain2 banyak duduk kat area2 sini aja... hari nih mama lunch ngan BFF mama yang kerja kat perodua..lunch time dia lama gak 12.30-2.30 (slalu budak nih balik tido) huhuhu..kitaorang makan kat restoran BALI-BALI, tesco extra..ermm sedap gak makanan dia..fuhh dah lama tak jumpa, asyik2 sms aja..banyak gossip panas yang malatop..huhuhu..habis makan, kitaorang balik terus menjalankan tugas masing-masing..mama ingat macam nak round tesco aja, tapi sorang2 nak jalan, macam malas pulak..apa2 pon memang best dan happening walaupun berdua aja..(buat BFF mama yang lain, nanti kita jumpa ok..!) LAF U ALL




ni makanan mama oder, mee goreng, sodap!!


ni makanan BFF mama lak, nasik goreng ikan masin


tunggu sambil pose!


nilah BFF mama, fizah (pemalu sket..huhuhu)



love♥,

8 comments:

♥mamaQASrina♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥Azie♥ said...

seronoknyer bila sesekali jumpa bff

mamalieyna said...

bestkan jumpa BFF..^_^..mulala kuar suma citer best2x..hehe..

♥mamaQASrina♥ said...

azie, mamalieyna : mmg hapening, tu baru dua org, kalau ramai..aduss..lagi malatops!~ hahaha

rieda96 said...

Takper.. sebelum tu dah jumpak BFF yang 2 orang lagi.. dah sempat gosip dahhhh... ahaks...!! nampak berisi fizah, senang hati kot..

Aziesham74 said...

huhuhu.,bila pulokkk nak mkn dgn mek niiii..sedapp nyew nmpak mee mamak iteww..terliur mekkkk

♥mamaQASrina♥ said...

rieda : huhuhu gossips panas..

mek : nanti tggu balik bantig yer kita mamam skali..

♥mamaQASrina♥ said...

rieda : huhuhu gossips panas..

mek : nanti tggu balik bantig yer kita mamam skali..

 
Blog Design by Ammupappa