22 February 2010

wanTed..

sekarang qasrina dah pandai berjalan, so nak kena beli kasut yang sesuai untuknya.. mama WANTED this...

oshkosh
clarks

adidas



iPanema



love♥,


7 comments:

Cik Puan*PIE said...

kt butik al-ikhsan ada...dulu penah beli tuk madihah..somellll kan...

♥mamaQASrina♥ said...

cik puan pie: a'ah..dah tengok semalam, tapi tak der size lak..huhuhu

mamalieyna said...

amboi banyaknya wanted! ^_^..comei2 belaka..

mamalieyna said...

amboi banyaknya wanted! ^_^..comei2 belaka..

♥Azie♥ said...

semuanya ok..sesuai ngan tempat jer

♥mamaQASrina♥ said...

mamalieyna : wanted jer banyak, silap2 dapat satu jer..hihhi..

azie: tulah, kalau boleh nak carik bleh pakai ngan semua keadaan..

~Siti Hajar~ said...

sllunya kat al ikhsan la..tp masalah saiz la plk na..adidas tu try tgk kat jusco, dulu pnh p cari kat danies tp ada warna pink aja utk saiz2 besar dia..try la p tgk..

 
Blog Design by Ammupappa