04 February 2010

oh! my VINCCI..

my VINCCI...!! ermm camtulah kalau ada anak pompuan nih, tetap nak melaram walau pun baru ja pas lesen (tapi anak laki pon sama ja kot)..hihihi tu tak masuk main alat make-up lagi, mama saja nak tengok panjang mana akal qasrina nih..then mama pon mmg stand by camera, (blog tegar kononla) hihihi..nilah hasilnya mama dapat, bukak pintu almari, keluarkan kasut mama, pastu try-try plak, masa nak bangun tuh susah, then mama pon tolongla jugak sikit utk dia bangun, dan lepas tuh jalan la menerai kasut VINCCI ku yang baru pakai sekali dua aja.. huhuhu..ZASSS..!


uii..banyaknya kasut mama..

camna nak pakai nih

yeay! dah berjaya

ok tak mama?


penat main kasut, sampai tetido lah..hehehe

love♥,

2 comments:

mamalieyna said...

wow cik Q pun pandai bergaya ngan vincci yek! hehe...biasalah anak2 tecik ni, nak try saje..kiut je cik Q berkasut tinggi! leh kongsi2 ngn mama eh! arif leh kongsi2 ngan abahnyer..hehe..selamat kasut mama!..selamat ke?! ^_^

mamaQASrina said...

mamalieyna : huhuhu sekarang tak boleh leka la..mau dipunggah satu almari kasut tuh..

 
Blog Design by Ammupappa